School- en groepsvervoer van Taxi Kole Midden Zeeland

School- en groepsvervoer

Leerlingenvervoer

Leerlingenvervoer is bedoeld voor kinderen die niet zelfstandig naar hun school kunnen reizen. Dit vervoer moet dan ook prettig verlopen middels veilige vervoersmiddelen en vriendelijke, behulpzame chauffeurs die op tijd komen.  In samenwerking met verschillende scholen en instellingen zorgen wij ervoor dat kinderen op een veilige en voordelige manier naar school kunnen. Dit doen wij middels onze personenbussen, die ieder tot groepen van 8 personen kunnen vervoeren.

Groepsvervoer

Een personeelsuitje van uw bedrijf, een schooluitje met de klas, of een dagje weg met de club of vereniging. Taxi Kole beschikt over een wagenpark met verschillende mogelijkheden om een groep van A naar B te brengen. Zo beschikken wij over personenbussen, die ieder tot 8 personen kunnen vervoeren. Voor mensen die gebonden zijn aan een rolstoel beschikken wij over aangepaste rolstoeltaxi’s.

Wij verzorgen voor verschillende scholen en instellingen het leerlingen- en groepsvervoer op maat. Benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van groepsvervoer? Wij komen graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken!

School- en groepsvervoer van Taxi Kole Midden Zeeland

Onze partners

Wij rijden o.a. voor de volgende instellingen