Onze Taxiservices

Taxi Kole biedt zorgzaam en betrouwbaar vervoer van deur tot deur. Onze taxiservice bestaat uit reguliere personenvervoer, school- en groepsvervoer, luchthavenvervoer, zorgvervoer en rouwvervoer. Bent u op zoek naar een andere vervoersmogelijkheid? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheid te bespreken. 

Regulier & Zakelijk

Personenvervoer

Onbezorgd van A naar B. Onze luxe taxi’s en personenbussen rijden van en naar uw gewenste locatie, op uw gewenste tijdstip. Hierbij zijn onze taxichauffeurs netjes, behulpzaam en doen zij alles voor een veilige en comfortabele taxirit.

Luxe taxi van Taxi Kole Midden Zeeland
School- en groepsvervoer van Taxi Kole Midden Zeeland

Leerlingen en groepen

School- en groepsvervoer

Op pad met een grote groep of leerlingen van en naar school brengen. Taxi Kole verzorgt voor verschillende scholen en instellingen het groepsvervoer op een veilige en voordelige manier. Onze bussen kunnen ieder tot 8 personen vervoeren naar uw gewenste bestemming.

Zakelijk en vakantiereizen

Luchthaven taxi

Een goede indruk maken op uw zakelijke relatie door deze op locatie te laten brengen, of zelf onbezorgd op vakantie gaan door het vakantiegevoel bij de voordeur te laten beginnen. Onze luxe taxi’s en personenbussen brengen u op een comfortabele manier van en naar de luchthaven. Voor bedrijven hebben wij speciale tarieven om u of uw gast op bestemming te brengen.

Luchthavenvervoer van Taxi Kole Midden Zeeland
Rolstoelvervoer van Taxi Kole Midden Zeeland

Zittend ziekenvervoer

Ziekenvervoer

Taxi Kole is gespecialiseerd in het ziekenvervoer naar vele behandelcentra en ziekenhuizen in heel Nederland en België, waaronder het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam, het ZRTI in Vlissingen en Roosendaal en het UZA in Antwerpen. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wij maatwerk leveren en u niet onnodig laten wachten. Onze chauffeurs zijn in het bezit van een EHBO diploma of BHV-certificaat.

Rolstoelvervoer

Rolstoeltaxi

Op een veilige en comfortabele manier van A naar B met de rolstoel. Wij beschikken over aangepaste rolstoeltaxi’s waardoor u onbezorgd op pad kunt. 

U kunt ook gebruik maken van onze unieke rolstoelservice. Wij beschikken over eigen rolstoelen, waarmee we u van bed tot bed kunnen vervoeren.

Rolstoeltaxi van Taxi Kole Midden Zeeland
Volgauto van Taxi Kole Midden Zeeland

Volgauto's

Rouwvervoer

Ons wagenpark bevat ruime personenauto’s, die geschikt zijn als volgauto bij uitvaarten. Een voorbeeld hiervan is de zwarte Skoda Superb. Voor mensen die gebonden zijn aan een rolstoel beschikken wij over aangepaste rolstoeltaxi’s.

Onze partners

Wij rijden o.a. voor de volgende instellingen