Luchthavenvervoer van Taxi Kole Midden Zeeland

Over ons

Taxi Kole is een gerenommeerd familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar staat voor service en kwaliteit. Onze chauffeurs zijn netjes, behulpzaam en vriendelijk en doen er alles aan om u een prettige en veilige taxirit te bezorgen. 

De geschiedenis van Taxi Kole

De geschiedenis van Taxi Kole begint in 1946, in de Arendsstraat te Eindewege. In dat jaar begon Vader Izak Kole een fietsenzaak, waar hij fietsen en brommers verkocht en repareerde. In de jaren daarna is hier de taxiservice en het benzinestation bij gekomen. 

Na verloop van tijd heeft Izak’s oudste zoon Rinus het bedrijf overgenomen. In 1999 heeft zoon Kees het bedrijf voortgezet en zich alleen op het taxivervoer gericht. Vanaf 2016 is Kees met pensioen en runt de derde generatie het bedrijf.

Luchthavenvervoer van Taxi Kole Midden Zeeland
TX keurmerk

TX Keurmerk

Taxi Kole is in het bezit van het TX keurmerk. Dit betekent dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van veiligheid en comfort.

USP van Taxi Kole - 80 jaar taxiservices

Service & Kwaliteit

Taxi Kole zorgt al 80 jaar voor service en kwaliteit in de taxi-branche. Wij doen er alles aan om u een prettige en veilige taxirit te bezorgen.

Onze partners

Wij rijden o.a. voor de volgende instellingen