Luxe taxi van Taxi Kole Midden Zeeland

Regulier personenvervoer

Particuliere taxi

Onbezorgd een avondje weg, een ritje naar het station, of een bezoekje aan het ziekenhuis. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel van deur tot deur gebracht wordt. Dit doen wij geheel vanaf uw gewenste locatie, naar uw bestemming en op uw gewenste tijdstip.

Wij verzorgen het regulier personenvervoer middels onze moderne taxi’s, 8 persoons taxibusjes en eventueel met een rolstoeltaxi. Onze chauffeurs zijn behulpzaam en vriendelijk en doen er alles aan om een comfortabele taxirit te bezorgen. Hierbij wordt de verkeersveiligheid en de privacy gewaarborgd.

Wij rijden voornamelijk in Zeeland tussen steden als Vlissingen, Middelburg en Goes, maar uiteraard kunt u ook een taxi reserveren naar een bestemming buiten deze regio. De reguliere taxi kunt u 24 uur per dag, 6 dagen in de week bestellen.*

*Let op! Op zondag zijn wij gesloten, met uitzondering van acute ziektegevallen.

Zakelijke taxi

Doorwerken tijdens het reizen, of een zakelijke relatie in stijl naar een hotel, het werk, de luchthaven of huis laten vervoeren door nette chauffeurs. Een zakelijke taxi bestellen biedt u, uw medewerkers en zakenrelaties vele voordelen.

Wij verzorgen het zakelijk personenvervoer middels onze luxe taxi’s en personenbussen. Onze chauffeurs zijn behulpzaam en vriendelijk en doen er alles aan om een comfortabele taxirit te bezorgen. Hierbij wordt de verkeersveiligheid en de privacy gewaarborgd.

Taxi Kole staat voor een betrouwbare en zorgzame partner voor zakelijk taxivervoer. Voor bedrijven hebben wij dan ook speciale tarieven om u of uw gast op bestemming te brengen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor zakelijk taxivervoer te bespreken.

Luxe taxi van Taxi Kole Midden Zeeland

Onze partners

Wij rijden o.a. voor de volgende instellingen