Taxi Zeeland

Een taxi in Zeeland bestellen? Dat kan! Wij staan iedere dag van 06:00 tot 00:00 voor u klaar om u vanaf uw huidige locatie naar uw gewenste bestemming te brengen.

Binnen Zeeland rijden wij naar verschillende steden, zoals Goes, Middelburg en Vlissingen. Uiteraard kunt u ook een taxi bestellen naar een bestemming buiten deze regio, zoals een stad in de provincie Noord-Brabant of een luchthaven als Schiphol. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Taxi service Zeeland

Bent u opzoek naar een taxi voor zittend ziekenvervoer naar het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom of Roosendaal? Wij hebben naast reguliere taxi’s aangepaste rolstoeltaxi’s beschikbaar die u veilig en comfortabel op de gewenste locatie brengen.

*Let op! Op zondag zijn wij gesloten, met uitzondering van acute ziektegevallen.

Luchthavenvervoer van Taxi Kole Midden Zeeland

Airport taxi Zeeland

Schiphol taxi Zeeland

Vanuit Zeeland met de taxi naar Schiphol, of vanaf Schiphol verder reizen? Onze chauffeurs staan met diverse taxi’s gereed om u op de verwachte locatie te brengen. Naast Schiphol rijden wij ook naar luchthavens als Brussel Airport en Eindhoven Airport.

Alle taxi services van Taxi Kole

Wij zorgen er al 80 jaar voor dat u veilig en comfortabel op uw bestemming aankomt. Onze taxiservices zijn uitgebreid en omvatten het vervoer voor zowel particuliere als zakelijke klanten, groepen en scholen en vervoer van en naar luchthavens. Ons wagenpark bestaat onder andere uit reguliere taxi’s, rolstoeltaxi’s volgauto’s. Als u op zoek bent naar andere vervoersmogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op om de vervoeropties te bespreken.

  • Ma t/m za 06:00 - 00:00
  • Zondag Niet beschikbaar*

    *Met uitzondering van acute ziektegevallen

Onze partners

Wij rijden o.a. voor de volgende instellingen