Taxi Goes

Een taxi in Goes bestellen? Dat kan! Wij staan iedere dag van 06:00 tot 00:00 voor u klaar om u vanaf uw huidige locatie naar uw gewenste bestemming te brengen.

Naast Goes rijden wij ook van en naar andere steden in Zeeland, zoals Middelburg en Vlissingen. Uiteraard kunt u ook een taxi bestellen naar een bestemming buiten deze regio, zoals een luchthaven als Schiphol. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Ziekenvervoer taxi Goes

Heeft u een taxi nodig om bij het ADRZ ziekenhuis of een kliniek in Goes te komen? Wij zijn gespecialiseerd in zittend ziekenvervoer en rijden naar veel ziekenhuizen in heel Nederland en België.

Voor verschillende behandelingen kunt u in aanmerking komen voor een akkoordverklaring voor zittend ziekenvervoer. Dit houdt in dat in sommige gevallen de kosten voor het vervoer (gedeeltelijk) worden vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit geldt alleen voor CZ, Nationale Nederlanden en OHRA.

*Let op! Op zondag zijn wij gesloten, met uitzondering van acute ziektegevallen.

Luxe taxi van Taxi Kole Midden Zeeland

Treintaxi Goes

Taxi Goes station

Vanaf het station met de taxi verder reizen, of juist met de taxi naar het station van Goes? Onze chauffeurs staan klaar om u op de verwachte locatie te brengen. Wij beschikken naast reguliere taxi’s ook over aangepaste rolstoeltaxi’s waardoor u onbezorgd op pad kunt.

Alle taxi services van Taxi Kole

Op een veilige en comfortabele manier naar uw bestemming gebracht worden. Dit doen wij al 80 jaar lang. Inmiddels omvat onze taxiservices het vervoer voor particulieren en zakelijke klanten, vervoer voor scholen en groepen en het vervoer naar de luchthaven. Daarnaast beschikken wij over rolstoeltaxi’s en volgauto’s. Bent u op zoek naar een andere vervoersmogelijkheid? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Ma t/m za 06:00 - 00:00
  • Zondag Niet beschikbaar*

    *Met uitzondering van acute ziektegevallen

Onze partners

Wij rijden o.a. voor de volgende instellingen